Η καθοριστική Δευτέρα!

Η καθοριστική Δευτέρα!

Η καθοριστική Δευτέρα!

bet365

Τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν στο Μόναχο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κρίνουν εν πολλοίς το τι θα ακολουθήσει για το θέμα προπονητή. Ξανά στο προσκήνιο ο Κριστόφ Νταούμ. Κρίσιμη μέρα η Δευτέρα.

Καθοριστική μέρα φαίνεται πως θα είναι η Δευτέρα για το... μέτωπο του πάγκου στον Ολυμπιακό την ώρα που νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Κριστόφ Νταούμ να έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων της ομάδας. Πρόκειται για ένα όνομα που έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε μία σειρά από συζητήσεις στην Γερμανία και νέα ονόματα πρόκειται να βγουν στην... επιφάνεια. Ονόματα που θα είναι ιδιαίτερα δυνατά και τα οποία θα κάνουν αίσθηση.

Φυσικά δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι υποθέσεις των Κούπερ, Μαρτίνεθ, Σαντοβάλ, Ντζούκιτς, Μεντιλιμπάρ και Όλτρα. Μάλιστα για τον Κούπερ πρόκειται να υπάρξει και νέα συνάντηση της πειραϊκής ΠΑΕ με τον εκπρόσωπό του, Αλεχάντρο Καμάνιο, που χειρίζεται και το θέμα του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως όλα δείχνουν την Δευτέρα θα υπάρξουν νεότερες και πιο ουσιαστικές εξελίξεις για τον... εκλεκτό της τεχνικής ηγεσίας. Με τα ισχύοντα δεδομένα όλα είναι ανοιχτά και πιθανά. Τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί και ενδέχεται να ανακύψουν... ανατροπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα