«Πηγαίνει Ελλάδα ο Τσάβες!»

«Πηγαίνει Ελλάδα ο Τσάβες!»

«Πηγαίνει Ελλάδα ο Τσάβες!»

bet365

Ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς πρόκειται να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό και να έρθει στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή. Τι δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Βάσει των γραφόμενων των Αργεντινών δημοσιογράφων ο Κρίστιαν Τσάβες «πηγαίνει Ελλάδα! Ο παίκτης της Μπόκα είναι πολύ κοντά στο να πουληθεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ».

Όσον αφορά στον μάνατζερ του παίκτη, Γκουστάβο Γκόνι, σε δηλώσεις που έκανε στο Radio 9 ανέφερε πως «ο Τσάβες θα πάει στην Ελλάδα. Απλά χρειάζεται να επισημοποιηθεί η προσφορά που έχουμε. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Είναι ώριμος και η χρονική συγκυρία για να φύγει είναι η κατάλληλη». Στα ρεπορτάζ τους οι Αργεντίνοι είναι σχεδόν βέβαιοι πως ο παίκτης θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να πουλήσουμε»

Εκτός των άλλων στις δηλώσεις του Γκόνι ήρθε να προστεθεί η τοποθέτηση του προέδρου της Μπόκα, Ντάνιελ Ανχελίτσι, που ερωτηθείς για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, όπως ο Τσάβες, δήλωσε ότι «θα πρέπει να πουλήσουμε αναγκαστικά παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα