Μασάδο: «Θέλω Ολυμπιακό»

Μασάδο: «Θέλω Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μασάδο: «Θέλω Ολυμπιακό»

bet365

Επιμένει ο Πάουλο Μασάδο να βλέπει ως επόμενο προορισμό στην καριέρα του τον Ολυμπιακό, κάτι που έκανε γνωστό και στη διοίκηση της Τουλούζ στη συνάντηση που είχε.

«Μίλησα με τους ανθρώπους της Τουλούζ για το μέλλον μου στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο μαζί τους και πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να με παραχωρήσουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να με παραχωρήσουν, αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση. Δεν θα προβάλουν τεράστιες απαιτήσεις, καθώς έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που δεν ευνοεί τη συνέχιση της συνεργασίας μας», δήλωσε ο Μασάδο στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος μέσος, πρόσθεσε «Εγώ από την πλευρά μου, τους είπα ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και αν η ελληνική ομάδα επανέλθει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να με παραχωρήσουν. Το μόνο που απομένει είναι να κινηθεί ο Ολυμπιακός επίσημα για να έρθει σε επαφή με την Τουλούζ. Θέλω πολύ να έρθω στην Ελλάδα και το έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα