Σούρερ: «Δεν είμαι για Ολυμπιακό»

Σούρερ: «Δεν είμαι για Ολυμπιακό»

Σούρερ: «Δεν είμαι για Ολυμπιακό»

bet365

Τη σοβαρότητά και ως προπονητής δείχνει ο Γκάμπριελ Σούρερ, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφων για πιθανή ανάληψη του πάγκου του Ολυμπιακού δήλωσε ανέτοιμος.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ έχει περάσει από του Ρέντη και το Γ.Καραϊσκάκης ως παίκτης του Ολυμπιακού (έχει κατακτήσει και ένα νταμπλ το 2005). Ο Αργεντινός είχε δείξει ότι ήταν ένας από τους σοβαρότερους άσους που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τα τελευταία χρόνια.

Το ίδιο σοβαρός και προσγειωμένος φαίνεται πως είναι και σαν προπονητής. Ο Σούρερ βρίσκεται στον πάγκο της Λανούς από τον Νοέμβριο του 2010 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Μπόκα Τζούνιορς στο τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην 6η θέση (τον χειμώνα του 2011). Στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα της χώρας του είναι στην 8η θέση, έχοντας όμως και τον βραχνά του Κόπα Λιμπερταδόρες, από όπου αποκλείστηκε πριν λίγες ημέρες στα πέναλτι από την Βάσκο Ντα Γκάμα, φτάνοντας στους 16 του θεσμού.

Σε γενικές γραμμές, ο Σούρερ δείχνει αρκετά καλά στοιχεία σαν προπονητής, και στην πατρίδα του έχει αρχίσει να κερδίζει το σεβασμό των συμπατριωτών του και από αυτό το πόστο.

Με αφορμή το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, και δη Ισπανόφωνου, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την παλιά του ομάδα. Η απάντησή του αφοπλιστική:

«Ακόμη δεν είμαι έτοιμος να πάω στην Ευρώπη, και ειδικά σε έναν σύλλογο με απαιτήσεις όπως ο Ολυμπιακός. Μετά από δύο χρόνια ακόμη στην Αργεντινή, νομίζω πως ίσως θα έχω τα απαραίτητα εφόδια».

Ξέρει που του λένε να πάει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα