Ζήτησε νέο συμβόλαιο ο Αμπντούν

Ζήτησε νέο συμβόλαιο ο Αμπντούν

Ζήτησε νέο συμβόλαιο ο Αμπντούν

bet365

Ο μάνατζερ του Αμπντούν είδε τον πελάτη του να βρίσκεται στην έξοδο από τον Ολυμπιακό και να καταλήγει με την φανέλα βασικού στο σπίτι του, και θέλησε να το εκμεταλλευτεί ζητώντας αναπροσαρμογή συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές.

Από την αρχή της χρονιάς ο Τζαμέλ Αμπντούν άκουσε τα εξ αμάξης από τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός άσος ενσωματώθηκε στους ερυθρόλευκους χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία και έδειξε το χειρότερό του πρόσωπο. Μάλιστα, δεν είναι μυστικό το γεγονός πως έφτασε ένα βήμα από την έξοδο.

Ωστόσο, με πείσμα και επιμονή, δούλεψε στου Ρέντη υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε και άλλξε άρδην την εικόνα του από τα μέσα της σεζόν και μετά, έχοντας παράλληλα σκοράρει δύο σημαντικά τέρματα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο Αμπντούν ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας 35 συμμετοχές, 4 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί σε αρκετά ματς, ήταν MVP σε κάποιες αναμετρήσεις των Πειραιωτών, ενώ ο περισσότερος κόσμος άλλαξε άποψη και πλέον τον καλοδέχεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Για τον μάνατζερ του Αμπντούν τα παραπάνω αποτελούν επιχείρημα, προφανώς, αφού ζήτησε από τον Ολυμπιακό να υπογράψουν ένα νέο και πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο με τον πελάτη του. Βέβαια, ο Αλγερινός δεσμεύεται ήδη με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Παρά ταύτα, η πλευρά του 26χρονου άσου θεωρεί ότι τα 400.000 ευρώ που αμείβεται ετησίως είναι λίγα για την προσφορά του και θεωρεί πως ο παίκτης αξίζει μιας γενναίας αύξησης.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, επίσημα, ωστόσο θα προκαλέσει έκπληξη αν τελικά το κάνουν, ειδικά αν έχει θετική απάντηση στα χέρια του ο μάνατζερ του Αμπντούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα