Για... ναυάγιο με Ντομίνγκος!

Για... ναυάγιο με Ντομίνγκος!

Για... ναυάγιο με Ντομίνγκος!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με Ντομίνγκος, όμως αντί για υπογραφές είχαμε... ναυάγιο. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Ολυμπιακός στρέφεται σε Μίτσελ, Μαρτίνεθ και όνομα έκληξη!

Παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας και υπήρξαν πολυήμερες διαπραγματεύσεις, τελικά η περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιέντσια δεν προχωρά για τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες ημέρες, ενώ και ο πρώην προπονητής της Μπράγκα έδειχνε πολύ θετικός στο να αναλάβει την ομάδα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τα μηνύματα μόνο θετικά δεν είναι από την πλευρά του Πειραϊκού συλλόγου, αφού κάποιες από οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν καταρχήν υπερβολικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν κάποιες σκιές στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών από την Παρασκευή, όταν ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr πως δεν γνωρίζει πόσο κοντά βρίσκεται στο να συνεργαστεί με τους νταμπλούχους Ελλάδας, παρά τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις όπου ουσιαστικά είχαν αναλυθεί σχεδόν όλες οι πτυχές της ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Οι σκιές λοιπόν υπήρχαν από την τελευταία επαφή με τον Κοβάσεβιτς, ωστόσο η διάσταση απόψεων φάνηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ίβηρας ζήτησε... περισσότερα από επτά άτομα στο τεχνικό επιτελείο, κάτι φυσικά που δεν έγινε δεκτό από τους ερυθρόλευκους, ενώ ακόμα δεν είχε αποσαφηνίσει και την σχέση του με την Σπόρτινγκ, μιας και πληρωνόταν ακόμα από τα «λιοντάρια». Βέβαια, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο πως το θέμα κόλλησε στις υψηλές απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού!

Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η πλευρά του Ολυμπιακού συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή βάσει συγκεκριμένης λίστας, από την οποία εξετάζουν τις προθέσεις και άλλων εγνωσμένης αξίας προπονητών. Ο Μίτσελ και ο Μαρτίνεθ παίζουν ψηλά, με τον Κοβάσεβιτς να έχει μια πρώτη επαφή μαζί τους, ενώ στη λίστα είναι και ο Σαντοβάλ της Ράγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα