Δείπνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Δείπνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Δείπνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης (9/5) σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Στο δείπνο έδωσαν το «παρών» ο Μανώλης Κονταρός, ο Κριστιάν Καρεμπέ, οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και ο πρώην μπασκετμπολίστας και Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, καθώς και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την φιέστα συνέχισαν να γιορτάζουν την κατάκτηση του φετινού νταμπλ με την κούπα του πρωταθλήματος να περιφέρεται από τραπέζι σε τραπέζι. Λίγο πριν τις 2:30 αποχώρησαν πρώτοι οι Χολέμπας και Μέγιερι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που συνέχισαν σε άλλα μαγαζιά της παραλιακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα