Τα είπαν Κοβάσεβιτς και Μπίλιτς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σλάβεν Μπίλιτς είχε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο πρώτος τον πάγκο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον κροατικό Τύπο.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «vecernji.hr», αναφέρει ότι ο Κοβάσεβιτς, ρώτησε τον Μπίλιτς κατά πόσο θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κροατίας μετά το Euro 2012, ωστόσο εκείνος επιφυλάχθηκε να απαντήσει.
Το παραπάνω δημοσίευμα καταλήγει στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για τη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του, έναν Ισπανό προπονητή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νικολακόπουλος στους Galacticos by Interwetten: «Οι εξελίξεις με Τσάπρα και ο Τζόελ Ρόκα για έξω αριστερά»
- Νικολακόπουλος στους Galacticos: «Νομίζω θα πάει καλά η μεταγραφή του Γιαννούλη στον Ολυμπιακό»
- Σερέτης στους Galacticos για όλες τις εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο της Stoiximan Superleague
