«Πρόταση για Χουράδο»

«Πρόταση για Χουράδο»

Gazzetta team
«Πρόταση για Χουράδο»

bet365

Η Σάλκε γνωστοποίησε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δανεισμό του Χουράδο με οψιόν αγοράς 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η Σάλκε έκανε γνωστό πως ο Ολυμπιακός της έστειλε e-mail με την υπογραφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για πρόταση δανεισμού του Χουράδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται να πρότειναν στην γερμανική ομάδα και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι 4 εκατομμυρίων ευρώ, με την Σάλκε να είναι θετική, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα κάλυπτε το συμβόλαιο του παίκτη με τις απολαβές του να φτάνουν τα 2εκατομμύρια.

Ωστόσο η υπόθεση του Χοσέ Μανουέλ Χουράδο δεν φαίνεται να είναι εύκολη, καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει η Ατλέτικο Μαδρίτης από την οποία πήρε μεταγραφή στη Σάλκε το 2010. Ο Ισπανός λοιπόν επιθυμεί να επιστρέψει στην Μαδρίτη γι΄ αυτό το λόγο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει επαφές με άλλους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον όπως η Σπαρτάκ Μόσχας και η Γαλατάσαραϊ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα