Έβδομος στον κόσμο ο Ολυμπιακός

Έβδομος στον κόσμο ο Ολυμπιακός

Έβδομος στον κόσμο ο Ολυμπιακός

bet365

Στο πάνθεον των κορυφαίων συλλόγων ανά τον πλανήτη συγκαταλέγεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη ιστοσελίδα «goal.com», η οποία κατατάσσει τους «ερυθρόλευκους» έβδομους παγκοσμίως με αφορμή τα 39 εγχώρια πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει.

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό κάνει η ιστοσελίδα«goal.com» με αφορμή την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος. Το εν λόγω σάι κάνει εκετενέστατη αναφορά στα επιτεύματα της πειραϊκής ομάδας, τη οποία κατατάσσεισ την έβδομη θέση παγκοσμίως αναφορικά με τις ομάδες που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα, ενώ είναι τέταρτος στη «Γηραιά» ήπειρο.

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, οι οποίοι φέτος πανηγύρισαν την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, αλλά και του 25ου Κυπέλλου, βρίσκεται πίσω από τις Ρέιντζερς (54 πρωταθλήματα), Λίνφιλντ (50) και Σέλτικ (43) και πάνω από τη Ραπίντ (33) και Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Σπάρτα Πράγας (32).

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως στην παγκόσμια κλίμακα, ο Ολυμπιακός χάνει μόλις άλλες τρεις θέσεις από τις ουρουγουανικές Πενιαρόλ (48), Νασιονάλ (43) και την Νότια Κίνα, ομάδα από το Χονγκ Κονγκ, που έχει 41.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν σε πρωταθλήματα με την Ολίμπια της Παραγουάης και είναι έβδομος παγκοσμίως, αφήνοντας πίσω του πάρα πολλές ομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα