Ο Ολυμπιακός «εξετάζει» Βάργκας

Ο Ολυμπιακός «εξετάζει» Βάργκας

bet365

Ο Φαμπιάν Βάργκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στα... υπ' όψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, όπως σας έχουμε γράψει ξανά.

Ο πεπειραμένος μέσος της ΑΕΚ είναι μία από τις περιπτώσεις παικτών τις οποίες κοιτάζουν από την Ελλάδα οι πρωταθλητές. Ο Βάργκας έχει ακουστεί και πιο παλιά για τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι στα... πλάνα των Πειραιωτών χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια κίνηση από την μεριά των Πειραιωτών για εκείνον.

Προς το παρόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν ένα σωρό παίκτες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Νεότερα και για το... μέτωπο του προπονητή και για τα μεταγραφικά θα υπάρξουν από την Δευτέρα και μετά με τις πλέον ουσιαστικές εξελίξεις να μετατίθενται ύστερα από την φιέστα της 9ης Μαϊου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα