«Top class ο Κάρολ»

«Top class ο Κάρολ»

Θάνος Σαρρής
«Top class ο Κάρολ»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Βορείου Ιρλανδίας, Μάικλ Ο`Νιλ, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ρόι Κάρολ και το ταλέντο του και τονίζει ότι τον υπολογίζει στο μέλλον για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Ρόι Κάρολ αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας, καθώς έκλεψε την παράσταση στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν. Έπιασε πέναλτι στη Ρωσία, πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, έσφιξε τα δόντια, συνέχισε και γνώρισε την αποθέωση. Ο πρώην τεχνικός της Σάμροκ Ρόβερς και νυν της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας, τονίζει στο gazzetta.gr ότι τα... κατορθώματα του Κάρολ δεν τον εξέπληξαν, μιλάει για το ταλέντο του και για τις πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική.

«Το ταλέντο του Κάρολ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και δεν μου προξένησε έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν και αυτά που κατάφερε. Είναι ένας τερματοφύλακας top class, με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουίγκαν και η Γουέστ Χαμ. Για μένα είναι εξαιρετικό να τον βλέπω να παίζει τόσο καλά», είπε αρχικά ο Μάικλ Ο` Νιλ.
Πριν από λίγες μέρες, ο Κάρολ εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας. Μίλησε μετα καλύτερα λόγια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με τον οποίo είχαν συνεργαστεί στη Γουίγκαν. Ο Μάικλ Ο` Νιλ του αφήνει... ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον:
«Είχαμε κάποιες συζητήσεις με τον Κάρολ και μου επιβαβαίωσε ότι θέλει να παίξει ξανά με την φανέλα της Βορείου Ιρλανδίας. Αλλά από τη στιγμή που ο Ρόι μόλις τώρα ξεκίνησε μια νέα καριέρα στον Ολυμπιακό και οι δύο μας πιστεύουμε ότι πρέπει να επικεντρωθεί στον σύλλογό του αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά, θα βρίσκεται στο μυαλό μας για τo μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα