«Να τους δώσουμε κι' άλλες χαρές»

«Να τους δώσουμε κι' άλλες χαρές»

Αντώνης Κατσίκης
«Να τους δώσουμε κι' άλλες χαρές»
Ο Ολυμπιακός νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει το πάνω χέρι στη μάχη της κατάληψης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. «Να δώσουμε κι' άλλες χαρές στους οπαδούς μας» τόνισε στο gazzetta.gr ο Κάιλ Χάινς.

Το χθεσινό ντέρμπι ήταν το πρώτο του 25χρονου σέντερ ως...γηπεδούχος. Και όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο gazzetta.gr, το χάρηκε ιδιαίτερα. «Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο οι οπαδοί μας περιμένουν όλο τον χρόνο. Και χαίρομαι που κερδίσαμε, έστω και με έναν πόντο. Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάληψη της πρώτης θέσης. Xρειάζεται, όμως, μεγάλη προσοχή για να μην γκρεμίσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής».

10.00 πληρώνει στην vistabet η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πέμπτο όμιλο της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό

Όσο για το τελευταίο κακό δεκέλεπτο για την παρέα του, ο Κάιλ Χάινς είπε ότι «πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα ματς και να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να μπαίνουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης. Δυστυχώς το κάναμε δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Πρέπει, όμως, να μάθουμε από αυτό πριν να είναι αργά».

Εκείνη τη στιγμή ο Τζόι Ντόρσεϊ βγήκε από τα αποδυτήρια με τους δύο τους να δίνουν ο ένας συγχαρητήρια στον άλλον. «Ο Τζόι είναι αδερφός. Τον γνωρίζω χρόνια και χαίρομαι που έχει έρθει στην ομάδα γιατί εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και φοβερός χαρακτήρας. Μας έχει βοηθήσει απίστευτα και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον έχουμε μαζί μας».

Το... σκορ με τον Παναθηναϊκό είναι στο 1-1 φέτος με τον πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ να εξηγεί ότι τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ. «Δεν έχει σημασία το πόσο είναι το σκορ τώρα, αλλά το πόσο θα είναι στα πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι να κοιτάμε τι έχουμε μπροστά μας και όχι πολύ μακριά. Σε λίγους μήνες θα μπορούμε να μιλάμε για τους τελικούς, όχι από τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα