Ο Συρίγος για τους Αγγελόπουλους!

Ο Συρίγος για τους Αγγελόπουλους!

Gazzetta team
Ο Συρίγος για τους Αγγελόπουλους!
Ο Φίλιππος Συρίγος πήρε θέση στην επιστολή των αδελφών Αγγελόπουλων. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την απάντησή του όπως αυτή διατυπώθηκε στην εκπομπή της NOVA.

«Δεν ήμουν και δεν είμαι διατεθειμένος να λογοκρίνω ποτέ κάποιον καλεσμένο μου, πόσω μάλλον της εμβέλειας και του διαμετρήματος του Θάνου Μικρούτσικου. Προσωπικά θα αγωνίζομαι πάντα ώστε ο άλλος, ο οποιοσδήποτε, να έχει το δικαίωμα να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Έστω κι αν διαφωνώ, αυτό έκανα, κι αυτό θα κάνω πάντα. Απλά θα σημειώσω ότι για τη συγκεκριμένη άποψη του Θάνου Μικρούτσικου διαφωνούσα, έχω μία άλλη άποψη, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δεν εκλήθη ο Μικρούτσικος στο στούντιο για να ακουστεί η δική μου άποψη. Κι ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που έχει το ηθικό βάρος να αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πράγματι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν απέτυχαν στο χώρο του μπάσκετ, δεν πιάστηκαν κορόιδα, προσέφεραν στο μπάσκετ, προχώρησαν τον Ολυμπιακό, προχωράνε τα πράγματα στο μπάσκετ όχι μόνο με τα λεφτά τους, αλλά και με το ληθος τους. Και δεν τους θεωρώ αποτυχημένους. Δεν είμαι της λογικής ότι πετυχημένος είναι μόνο αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ και πιστεύω ότι θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα. Όσον αφορά τώρα το σχόλιό μου για τον Παπαλουκά, κατ' αρχήν, επί λέξη δεν διαφώνησα, άρα δεν είχα λόγο να παρέμβω, δηλαδή δεν είπε κανείς "εκεί γιατί μίλησες;".

Συμφώνησα με αυτό που είπε ο Θάνος Μικρούτσικος. Συμφώνησα για τον εξής λόγο: διότι ο Παπαλουκάς, για όσους θυμούνται, απ' αυτή εδώ την εκπομπή, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, πριν καν ουσιαστικά φορέσει τη φανέλα, είπε αυτά: "Κάποιο δε θέλουν ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα!". Από τότε είπε. Και του το είπα στον αέρα ουσιαστικά ότι, είναι δυνατόν ένας παίκτης, ο οποίος έρχεται με συμβόλαιο των €9.000.000 να βρίσκει άλλοθι με το "καλημέρα"; Πριν μπει στο γήπεδο. Κι αυτό στην ουσία δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση εναντίον του Ολυμπιακού, πόσω μάλλον εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων.

Όσον αφορά για το υστερόγραφο, εγώ ξέρω ότι ειδικά ο Παναγιώτης ο Αγγελόπουλος, που τον ξέρω λίγο καλύτερα απ' τον Γιώργο, ότι είναι άνθρωπος με εκπληκτικό χιούμορ, πώς, λοιπόν, δεν έχει καταλάβει, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο, ότι εμείς εδώ σπάγαμε πλάκα με τα όσα είχε κάνει ο τυφώνας Θανάσης, ας πούμε, στο Βερολίνο. Πλάκα κάναμε. Πλάκα κάναμε. Και πώς μας λέει τώρα "μαθήματα ήθους και πολιτισμού" τώρα. Εδώ θα μου επιτρέψετε να πω ότι, εντάξει, ότι ο φίλος μου ο Παναγιώτης ο Αγγελόπουλος αποδεικνύεται ελαφρώς κατώτερος του αναμενομένου, γιατί εγώ ξέρω ότι έχει λαμπρό χιούμορ, το οποίο δεν χρησιμοποιεί σ' αυτή την περίπτωση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα