Πρώτο φαβορί ο Ακινγκμπάλα

Πρώτο φαβορί ο Ακινγκμπάλα

Αντώνης Κατσίκης
Πρώτο φαβορί ο Ακινγκμπάλα
Ο Ακίν Ακινγκμπάλα είναι πρώτος στη λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους υποψήφιους παίκτες που αναζητά ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού για να ενισχύσουν τη φροντ λάιν των Πειραιωτών.

Ο Νιγηριανός σέντερ της Νανσί (σ.σ 12π, 6,9ριμπ στην Ευρωλίγκα φέτος) έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με τη γαλλική ομάδα στην Ευρωλίγκα και έτσι κίνησε το ενδιαφέρον του προπονητή των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Ο 26χρονος σέντερ είναι πρώτος στη λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους που αναζητά ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού για να ενισχύσουν τη φροντ λάιν των Πειραιωτών και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Τελειώνει» ο Κέσελ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάρκο Κέσελ, όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν έπεισε στο πρώτο μισό και της φετινής σεζόν και έτσι φαίνεται πως εξαντλήθηκε η υπομονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον 23χρονο φόργουορντ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Ψάχνει και γκαρντ

Πλην ενός σέντερ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ακίν Ακινγκμπάλα, ο Ολυμπιακός ψάχνει και για έναν γκαρντ. Ο Μάρκο Γιάριτς είναι πάντα... stand by, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους συνεργάτες του ψάχνουν στην αγορά για κάτι καλύτερο. Εάν αυτό δεν βρεθεί, τότε θα αποκτηθεί ο Σέρβος γκαρντ, για τον οποίο το ενδιαφέρον έχει ατονίσει τις τελευταίες ημέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα