Πουλάει ο Θρύλος. Το 1-3;

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Πουλάει ο Θρύλος. Το 1-3;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την-από το πουθενά-επίθεση του Ζαγοράκη στον Ολυμπιακό και του θυμίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3…

ΕΝΤΑΞΕΙ, το ξέρουμε πως και στη Μακεδονία ο Ολυμπιακός πουλάει περισσότερο από κάθε τι άλλο ποδοσφαιρικό της Νότιας Ελλάδας. Το ξέρουμε πως αν θέλεις να το παίζεις μάγκας, πετάς και κάτι εναντίον του Ολυμπιακού προς τα ΠΑΟκια για να γίνεις πιο αρεστός. Αλλά νομίζω ότι ο Ζαγοράκης ξεπέρασε κάποια όρια χθες κι άγγιξε την γραφικότητα.

Κάνει απολογιστική συνέντευξη Τύπου και ξαφνικά αρχίζει και λέει για τη διαιτησία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα; Όταν ήταν, λέει, στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ (για το ματς με την Τότεναμ), είδε, λέει, ο Ζαγοράκης τη διαιτησία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και τρελάθηκε. Κατ΄ αρχήν όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη Δόξα (6-0), οπότε φαντάζομαι δεν εννοεί εκείνο το ματς. Προφανώς μιλάει για το 2-0 με τον Παναιτωλικό, τρεις ημέρες αργότερα από το ματς Τότεναμ-ΠΑΟΚ.

Όντως με το Αγρίνιο είχαν γίνει δύο-τρία σοβαρά λάθη από πλευράς διαιτητή κι ενός επόπτη. Αλλά είναι δυνατόν ολόκληρος πρόεδρος του ΠΑΟΚ να σχολιάζει τη διαιτησία μίας σεζόν, επικαλούμενος τον Ολυμπιακό κι ένα παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη; Συγνώμη, αλλά ο μόνος λόγος που μπορεί να το έκανε, ήταν για να το παίξει…Μακεδονομάχος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Λες λες διάφορα σε μία συνέντευξη και τσουπ λες και κάτι εναντίον του Ολυμπιακού, για να τα φτιάξεις λίγο τα ΠΑΟΚια, αφού δεν μπορείς να τα φτιάξεις αλλιώς.

Και φτάνει στα όρια του γραφικού ο Ζαγοράκης, γιατί φέτος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη είχε μία διαιτησία την οποία θα ζήλευε ο κάθε φιλοξενούμενος. Και όλοι στον ΠΑΟΚ έσταζαν μέλι για τον Κουκουλάκη μετά από το συγκεκριμένο ματς, αφού έπαιζε 48-52! Και βάζω έτσι τα νούμερα, για να δείξω ότι όχι μόνο είχε το 50-50 ο ΠΑΟΚ, αλλά και κάτι παραπάνω.

Κι έρχεσαι ρε Ζαγοράκη μετά από τέτοια διαιτησία μέσα στο Καραϊσκάκη, να βγεις και να μιλήσεις για τη φετινή διαιτησία μνημονεύοντας τον Ολυμπιακό κι ένα αγώνα του; Πότε λοιπόν σε έσφαξε εσένα φέτος η διαιτησία κι είσαι 10 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό; Επειδή δεν μπορείς να κερδίσεις μέσα στην Τούμπα την Κέρκυρα ποιος σου φταίει;

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς Πιερικός-Ολυμπιακός σε απόδοση 1.42 στην bwin.com

Που κάθισες ( ο τρόπος του λέγειν) κι έφαγες τρία μπαλάκια από τον Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι σου; Κι ακόμη κι εκεί, το γκολ της τιμής, με ψεύτικο πέναλτι το έβαλες, από τον Κουκουλάκη (πάλι) στο 83...Αντί να ψαχτείς για εκείνο το ματς, να σε προβληματίσει δηλαδή που έχανες 0-3 στο 83, μας λες για το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός;...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.