Ψηφίζει Κόμπι αντί ΛεΜπρον ο Μπερντ
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν έχει κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα, αλλά οι ικανότητές του τον έχουν φέρει σε σύγκριση με τον Κόμπι Μπράιαντ των 5 δαχτυλιδιών. Για τον θρυλικό Λάρι Μπερντ δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.
«Θα ήθελα για συμπαίκτη των Κόμπι, επειδή... βέβαια, δε θα σούταρε όσο τώρα... αλλά η θέλησή του για τη νίκη, η αφοσίωσή του, να θέλει πάντα να γίνεται καλύτερος είναι το κάτι άλλο, είναι σκληρός. Αλλά αν θέλεις να διασκεδάσεις, όπως έκανα με τον Μπιλ Γουόλτον, θα έπαιζα μαζί με τον ΛεΜπρον. Θα είχε πιο πλάκα, αλλά αν θέλεις να κερδίσεις και να κερδίσεις και να κερδίσεις ο Κόμπι είναι ο άνθρωπός σου. Όχι πως ο ΛεΜπρον δεν είναι νικητής, απλώς ο Κόμπι είναι αφοσιωμένος σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αναμέτρηση να γίνεται καλύτερος» παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο ESPN.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
