«Beat L.A.!»

Gazzetta team
«Beat L.A.!»

bet365

Οι Ράπτορς κατάφεραν να χάσουν από τους Γουίζαρντς, όπως και οι Λέικερς από τους Σίξερς. Στην παράταση πήραν το ματς Κλίπερς και ο Νας γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του.

Στις λεπτομέρειες οι Κλίπερς

Δυσκολεύτηκαν οι Κλίπερς στο Ορλάντο, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στους Μάτζικ στην παράταση έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Κρις Πολ, ο οποίος με 29π., 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του Λ.Α.
Πολύ καλή παρουσία είχε επίσης ο Μπλέικ Γκρίφιν (18π. και 10 ριμπ.) και ο Μπίλαπς (18π.), ενώ ο Μπάτλερ πρόσθεσε 14π. στους φιλοξενούμενους.

Για τους Μάτζικ που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες, ο Χάουαρντ σημείωσε 33π. και «σήκωσε» 14 ριμπ., ενώ 20π. πέτυχε ο Ρίτσαρντσον. Ο Νέλσον πρόσθεσε 15π. και ο Άντερσον άλλους 10π. και 9 ριμπ.

Ορλάντο Μάτζικ - Λ.Α. Κλίπερς 102 – 107
Τα δωδεκάλεπτα:
30-21, 17-21, 15-23, 32-29, 8-13

 

«Πελάτες» οι Ράπτορς

Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους για ακόμη μία φορά οι Γουίζαρντς με τους Ράπτορς, όπου η ομάδα από το Ουάσιγκτον πήρε ακόμη μια νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γουίζαρντς έχουν μόλις 5 νίκες στο πρωτάθλημα και κάθε φορά που τα καταφέρνουν γίνεται... θέμα, ενώ από αυτές οι δύο είναι κόντρα στους Ράπτορς!

Το παράδοξο είναι πως για ακόμη ένα παιχνίδι κυριάρχησαν μέσα στο Βέριζον Σέντερ, στις τρεις πρώτες περιόδους, ωστόσο λίγο έλειψε να χάσουν το ματς στην τελευταία περίοδο. Για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουόλ με 31π. και τον ακολούθησε ο Νικ Γιάνγκ με 29π., ενώ λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο Μπούκερ (19π.) και ο Κρόφορντ (13π.).

Οι Καναδοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ (αν όχι η χειρότερη), ο Κλέιζα πέτυχε 30π., όσους και ο Μπέιλες, με τους ΝτεΡόζαν (15π.) και Τζέιμς Τζόνσον (10π.) να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, ενώ σε πολύ άσχημη βραδιά ήταν οι Καλντερόν (3π.) και Γκρέι (4π.)

Ουάσιγκτον Γουίζαρντς – Τορόντο Ράπτορς 111 – 108
Τα δωδεκάλεπτα:
29-19, 28-23, 25-30, 23-33, 6-3

Με το πλήθος να φωνάζει «Beat L.A.!» σε ακόμη ένα sold out

Οι Σίξερς πήραν το «αίμα» τους πίσω και κέρδισαν τους Λέικερς εκμεταλλευόμενοι την «καυτή» τους έδρα. Για τους φιλοξενούμενους που ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως έχασαν (και) αυτό το παιχνίδι, ο Μπράιαντ ολοκλήρωσε το ματς με 28π., ενώ ο Μπάινουμ έδωσε ρεσιτάλ κάτω από τη ρακέτα με 20π. και 20 ριμπ. Ο Πάου Γκασόλ είχε επίσης καλή παρουσία με 16π. και 11 ριμπ.

Για την ομάδα της Φιλαδέλφεια, ο Λούις Ουίλιαμς είχε αρκετή ρέντα, πετυχαίνοντας 24π., και τον ακολούθησαν οι Χόλιντεϊ (13π.) και Ιγκουοντάλα (12π.)

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Λ.Α. Λέικερς 95 – 90
Τα δωδεκάλεπτα:
21-24, 25-26, 24-19, 25-21


Ευτυχισμένα γενέθλια Νας!

Παραμονή των γενεθλίων του 38χρονος πλέον Στιβ Νας έκανε το δώρο του πετυχαίντας 24π. και 11 ασίστ, βοηθώντας τους Σανς να επικρατήσουν των Χοκς μέσα στην Φίλιπς Αρίνα. Για την ομάδα του Φοίνιξ ο Φράι έκανε καλή εμφάνιση σημειώνοντας 19π. και 9 ριμπάουντ, ενώ οι Ντάντλεϊ και Ρεντ πέτυχαν από 10π.

Η Ατλάντα έφτασε έτσι τις 3 συνεχόμενες ήττες, όμως ο Σμίθ πρόλαβε να σκοράρει 18π. και Τζο Τζόνσον αν προσθέσει άλλους 17π., με τον Γκριν να βάζει 14π. και τον Ραντμάνοβιτς να τελειώνει το ματς άποντος μετά από 19 λεπτά στο παρκέ.

Ατλάντα Χοκς – Φοίνιξ Σανς 90 – 99
Τα δωδεκάλεπτα:
23-27, 25-28, 16-29, 26-15

Κέρδισαν και τις απουσίες

Με τον Λιν να φτάνει τους 28π. και τις 8 ασίστ, οι Νικς έκαναν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας των Τζαζ παρά το γεγονός ότι Στούντεμαϊρ έλειπε για προσωπικούς λόγους και ο Καρμέλο Άντονι (2π.) τραυματίστηκε στο 5ο λεπτό . Ο Νόβακ έφτασε τους 19π., ο Τζέφρις τους 13π. και ο Τσάντλερ τους 10π.

Για την ομάδα της Γιούτα, ο Τζέφερσον σκόραρε 22π. και ο Μπελ 15π., ένα περισσότερο από τον Χέιγουορντ (14π.)

Νιού Γιόρκ Νικς – Γιούτα Τζαζ 99 – 88
Τα δωδεκάλεπτα:
19-16, 32-22, 24-35, 24-15

Συνεχίζουν το σερί εκατέρωθεν

Οι Μπουλς έφτασαν τις 3 συνεχόμενες νίκες και οι Νετς τις 3 συνεχόμενες ήττες. Μπορεί ο Ρόουζ να έμεινε στους 4π. αγωνιζόμενος για περίπου 10 λεπτά, ωστόσο ο Μπούζερ έκανε πάρτι 24π. μαζί με τον Ντενγκ (19π.). Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γουάτσον (14π.) αλλά και ο Μπρίουερ 12π.

Για τους Νετς προσπάθησε να... κρατήσει ψηλά τη σημαία ο Ντερόν Ουίλιαμς με 25π., όμως οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά: Γκάινς (12π.), Φαρμάρ (11π.), Χάμφρις (10π.)

Νιού Τζέρσεϊ Νετς – Σικάγο Μπουλς 87 – 108
Τα δωδεκάλεπτα:
14-35, 23-27, 27-21, 23-25

Το τρένο του Σαν Αντόνιο

Οι Σπερς αύξησαν το σερί τους επικρατώντας και των Γκριζλς, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Ο Τόνι Πάρκερ οργίαζε μέσα στο FedExForum του Μέμφις, όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21π. και 7 ασίστ.

Ο Ντάνκαν πρόλαβε να μαζέψει 17 ριμπ. και να πετύχει 19π. μέσα σε 32 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ, ενώ ο Σπλίτερ σκόραρε 14π. προερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Μαρκ Γκασόλ συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις με τους Γκριζλς πετυχαίνοντας 22π.. και 9 ριμπάουντ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του. Επιπλέον, ο Κόνλεϊ πέτυχε 19π. (8 ασίστ και 6 ριμπ.) και ο Γκέι πρόσθεσε άλλους 18π. (8 ριμπ.)

Μέμφις Γκριζλς – Σαν Αντόνιο Σπερς 84 – 89
Τα δωδεκάλεπτα:
18-26, 28-26, 27-16, 11-22

Βαρέλι χωρίς πάτο…

Έτσι μοιάζει τελευταία η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, η οποία ηττήθηκε και από τους φορμαρισμένους τελευταία Κινγκς. Ο Κάουσινς πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του πετυχαίνοντας 28π. και 19 ριμπ., ο Έβανς απέδωσε επίσης τα μέγιστα φτάνοντας τους 20π. ενώ και ο Τόμας που ήρθε από τον πάγκο βοήθησε πετυχαίνοντας 17π. Τέλος, οι Θόρτον και Σάλμονς ολοκληρώνουν τη λίστα των παικτών που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων με 12π. και 10π. αντίστοιχα.

Για τους Χόρνετς, ο Γκρέιβις Βάσκες σταμάτησε στους 20π., και τον ακολούθησαν οι Οκαφόρ με 19π. και Μπελινέλι με 18π.. 11π. πέτυχε ο Αρίθα, ενώ ο Κέιμαν έφτασε τους 10π. παίρνοντας και 12 ριμπ.

Νιού Όρλεανς Χόρνετς – Σακραμέντο Κινγκς 92 – 100
Τα δωδεκάλεπτα:
29-20, 23-19, 26-30, 14-31

Ρουκέτα στο Ντένβερ

Αυτή τη φορά το Χιούστον κατάφερε να επικρατήσει των Νάγκετς μέσα στο Ντένβερ, με τον Σκόλα να δίνει ρεσιτάλ πετυχαίνοντας 25π. και τον Λόουρι να ακολουθεί με 20π. Επιπλέον, οι δύο άσοι των Ρόκετς πήραν αρκετές βοήθειες από τους Μάντιγκερ (16π.) και Λι (10π.)

Όσο για τους γηπεδούχους που απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, Φερνάντεζ και Γκαλινάρι ήταν οι τοπ σκόρερ της ομάδας του Ντένβερ πετυχαίνοντας από 14π. Ο Λόουσον σκόραρε 13π. (7 ασίστ), με τους Χάρινγκτον και Μϊλερ να βάζουν από 12π., ενώ ο πρώτος σήκωσε και 15 ριμπάουντ.

Ντένβερ Νάγκετς – Χιούστον Ρόκετς 90 – 99
Τα δωδεκάλεπτα:
28-26, 17-21, 26-26, 19-26

Ήττα των Μπλέιζερ με παράπονα για τη διαιτησία

Επεισοδιακό ματς έγινε στο Πόρτλαντ με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για την διαιτησία, όταν σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον Λα Μάρκους Όλτριτζ ο διαιτητής δεν δέχθηκε να ξαναδεί τη φάση που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, με το σκορ κολλημένο στο 103 – 103 και το όλο το Ρόουζ Γκάρντεν στο πόδι!

Εν τέλει, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση, ο Όλτριτζ πέτυχε την καλύτερη επίδοσή του στη σεζόν με 39π., και ο Ντουράντ την τελείωσε με ένα κάρφωμα δίνοντας την νίκη στους Θάντερ, στην καλύτερη εμφάνισή τους.

Μάθιους και Κρόφορντ έφτασαν τους 18π. και 17π. αντίστοιχα για το Πόρτλαντ, με τον Κάμπι να πετυχαίνει 8π. και να αρπάζει 15 ριμπ., ενώ ο Μπάτουμ πρόσθεσε άλλους 13π.

Για την ομάδα της Οκλαχόμα, πρώτος σκόρερ ήταν ο ηγέτης Ντουράντ με 33π. (7 ριμπ. και 5 ασίστ) και πίσω του ο Γουέστμπρουκ στο καλύτερο ματς της καριέρας του με 28π., 11 ριμπ., και 8 ασίστ. Ο Χάρντεν πρόσθεσε 19π. και Ιμπακα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 12π. και 13 ριμπ.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 107 – 111

Τα δωδεκάλεπτα: 31-29, 21-31, 27-25, 24-18, 4-8

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.