Τα 20 καλύτερα καρφώματα... ever! (vds)

Βασίλης Παπανδρέου
Τα 20 καλύτερα καρφώματα... ever! (vds)

bet365

Το κάρφωμα του Μπλέικ Γκρίφιν κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Οι Ρετρό Ιστορίες, με αφορμή το κάρφωμα της χρονιάς, θυμούνται τα καλύτερα SLAM DUNKS στην ιστορία του ΝΒΑ!

Το συγκεκριμένο Top-20 έχει από τη φύση του ένα μεγάλο μειονέκτημα. Στερείται αντικειμενικότητας! Μερικά από τα καρφώματα που θα δείτε στα βίντεο θεωρούνται ως τα πλέον θρυλικά στην ιστορία του ΝΒΑ (Τζόρνταν στον Γιούιν, Σταρκς στους... Μπουλς, Ντομινίκ στους... Σέλτικς, Dr. J στον Κούπερ, Κέβιν Τζόνσον στον Χακίμ), ενώ άλλα έγιναν της... μόδας τα τελευταία χρόνια (ΛεΜπρόν στον Γκαρνέτ, Κάρτερ στον Μούρνινγκ, Γκρίφιν στον Μοζγκόφ, Ντέιβις στον Κιριλένκο) μέσω του YouTube και των Social Media.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι χθες τα χαράματα, την ώρα που ο Γκρίφιν γκρέμιζε τον Πέρκινς, το Twitter πήρε φωτιά. Επί 10 λεπτά ο πλανήτης (μπασκετμπολίστες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα κλπ) συζητούσαν για το κάρφωμα του Μπλέικ, ενώ ο ίδιος ο Ντιρκ Νοβίτσκι έγραψε στη σελίδα του. "Βλέπω το κάρφωμα του Μπλέικ ξανά και ξανά. Σχεδόν με κάνει αναρωτιέμαι αν εγώ κι αυτός παίζουμε το ίδιο άθλημα. Τι τρομερός αθλητής! "

Αφήνουμε σ' εσάς να αποφασίσετε τη θέση του Μπλέικ στην all time λίστα των καλύτερων καρφωμάτων και ξεκινάμε!

Υγ: Τα καρφώματα είναι 21, καθώς αυτό του Κάρτερ στον Βαϊς (νο. 12) μπήκε λαθραία στη λίστα, από τη στιγμή που έλαβε χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίντνεϊ. Δεν πειράζει... Ακόμα κι έτσι, παραμένει το καλύτερο κάρφωμα όλων των εποχών κι αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Είναι ηλίου φαεινότερον!!!

* H σειρά βάσει της οποίας βλέπετε τα βίντεο με τα καρφώματα είναι χρονολογική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα