Restricted free ο Μπατούμ

Gazzetta team
Restricted free ο Μπατούμ

bet365

Ο Μπατούμ απέριψε την πρόταση των Μπλέιζερς για ανανέωση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα. Για να τον κρατήσει το Πόρτλαντ θα πρέπει να «ματώσει».

Ο Νικολά Μπατούμ δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από την ομάδα του, και εφόσον η σχετική προθεσμία για την υπογραφή του έληξε, ο 23χρονος Γάλλος το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι restricted free agent.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με σύλλογο της αρεσκείας του. Ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως η οικονομική προσφορά των Μπλέιζερς ήταν πολύ χαμηλή, και πως γέμισε ερωτηματικά τον άσο του Πόρτλαντ.

Έτσι λοιπόν, ο Μπατούμ που στη διάρκεια του Lockout βρέθηκε να αγωνίζεται στην Ευρώπη με την φανέλα της Νανσί, θα μπει στον «πλειστηριασμό» των 65 περίπου εκ. δολαρίων, και από εκεί και πέρα η ομάδα του Πόρτλαντ αν θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει τουλάχιστον να ισοφαρίσει την καλύτερη προσφορά που θα έχει στα χέρια του από άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.