Προχόροφ εναντίον Πούτιν!

Gazzetta team
Προχόροφ εναντίον Πούτιν!

bet365

Την θέση του προέδρου της Ρωσίας αναμένεται να διεκδικήσει ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Μιχαήλ Προχόροφ κόντρα στον Βλαντιμίρ Πούτιν .

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή του ρωσικού Forbes, ανακοίνωσε την απόφαση του να κατέβει για πρόεδρος της Ρωσίας στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

«Έχω πάρει την απόφαση μου. Θα συμμετάσχω στις προεδρικές εκλογές» ανέφερε ο Προχόροφ σε σημερινή (12/12) συνέντευξη Τύπου στην Μόσχα ενώ για το αν φοβάται ότι με αυτή την εξέλιξη θα ασκηθούν πιέσεις σε εκείνον και στις επιχειρήσεις του απάντησε: «Στην Ρωσία έχουμε μία παροιμία που λέει ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει ασφαλή από την μιζέρια ή την φυλακή αλλά δεν φοβάμαι. Δεν κάνω τίποτα το παράνομο».

Στην προσπάθεια του για ανάληψη της προεδρίας της Ρωσίας ο Προχόροφ θα βρει απέναντι του τον νυν πρωθυπουργό της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα είναι επίσης υποψήφιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα