Έμεινε Πανιώνιο ο Καλογερόπουλος

Gazzetta team
Έμεινε Πανιώνιο ο Καλογερόπουλος

bet365

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιώνιου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο και για τη νέα σεζόν ενώ η Ελένη Καπογιάννη προστέθηκε στο τεχνικό τιμ των «κυανέρυθρων».
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος δήλωσε: «Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει στο ίδιο δρόμο όπως και την περσινή χρονιά. Θα στηριχθεί σε 5 έμπειρες παίκτριες και το υπόλοιπο ρόστερ θα απαρτίζεται με νεαρά ταλαντούχα κορίτσια συνεχίζοντας το πλάνο που έχει τεθεί. Με σκοπό να αναδείξει ταλέντα και να είναι ανταγωνιστικός.

Ετσι με βάση αυτό το πλάνο έδωσε την ευκαιρία σε δύο δικά του παιδιά, την Άρτεμις Σπανού και την Αννα Καβάσιλα να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κολέγιο των ΗΠΑ».  

Από την πλευρά της η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε: «Μου αρέσει το σκεπτικό του κ. Κωνσταντινίδη, να επενδύει σε νεαρές αθλήτριες με στόχο να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Για εμένα η πρόταση που μου έκανε ο Πανιώνιος ήταν πρόκληση και δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω ένα οργανωμένο και υγιές σωματείο το οποίο είναι ένα τεράστιο σκαλοπάτι».
 

Τελευταία Νέα