Κάτοικος Κομοτηνής ο Σουλτανίδης

Gazzetta team
Κάτοικος Κομοτηνής ο Σουλτανίδης

bet365

Με τη φανέλα του Πανθρακικού θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Σουλτανίδης, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του από την επιστροφή του στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: « Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τον Σουλτανίδη Νικόλαο».  

"Είμαι συγκινημένος από την επιστροφή μου"
Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο γνωστός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος που θα φορέσω για πρώτη φορά την φανέλα του Πανθρακικού. Στην Κομοτηνή γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει καλές και ουσιαστικές μεταγραφές ενώ έχει διατηρήσει τους  ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που θα κάνουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Καβάλας και ιδιαίτερα την οικογένεια Ψωμιάδη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όπως και τους μεγαλομετόχους αλλά και την διοίκηση του Πανθρακικού. Θα δουλέψω για να τους δικαιώσω».


Το βιογραφικό του Σουλτανίδη
Ο Νίκος Σουλτανίδης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1977 στην Κομοτηνή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής κατηγορίας με τη φανέλα του Κιλκισιακού όπου έμεινε για 3 χρόνια πετυχαίνοντας συνολικά 36 γκολ σε 88 αγώνες.  Αγωνίστηκε με τον Ηρακλή σε παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδος και στη συνέχεια σε Χανιά, Κιλκισιακό και Καστοριά.

Έχει 142 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική κατηγορία και πετυχαίνει 62 γκολ βοηθώντας τα μέγιστα τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Αγροτικός Αστέρας, όπου και μένει για 2 χρόνια συνεχίζοντας τη συνήθεια του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα καθώς έχει πάνω από διψήφιο αριθμό τερμάτων ανά σαιζόν.  

Τελευταία ομάδα του επιθετικού του Πανθρακικού ήταν η Καβάλα με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και τη βοηθάει να κερδίσει την άνοδο στη Super League με 22 γκολ σε 33 αγώνες.   Την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 16 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 2-1 επί του Ατρομήτου.
 

Τελευταία Νέα