Χωρίς τους Αλγερινούς ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Αλγερινούς ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χωρίς τους Αλγερινούς ο Ολυμπιακός

bet365

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό έμειναν οι Τζιμπούρ και Αμπντούν που ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αυριανό πρώτο ημιτελικό με τον Πανθρακικό, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε αυτή συμμετείχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος «έβγαλε» κανονικά όλο το πρόγραμμα. Απόντες ήταν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω των κακώσεων που έχουν υποστεί στον δεξιό ταρσό, σχεδόν στο ίδιο σημείο, με το αιμάτωμα ωστόσο να υποχωρεί. Με ήπιες ενοχλήσεις στη μέση έμεινε εκτός προπόνησης ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Παιδάκης και Ιωαννίδης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό.

Αυτή απαρτίζεται από τους Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδη, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα