Ζωντανή η ΑΕΛ! (vid)

Ζωντανή η ΑΕΛ! (vid)

Ζωντανή η ΑΕΛ! (vid)

bet365

Με εκπληκτικό κεραυνό, παρόμοιο με αυτόν κόντρα στην Νίκη Βόλου, η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες με 1-0 κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και μπήκε

Οι βυσσινί ήταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή και πίεζαν για ένα γκολ που θα τους βάλει σε θέση οδηγού. Από την άλλη, ο Ηρακλής είχε προτεραιότητα να κρατήσει το μηδέν, παίζοντας άμυνα, η οποία συχνά ήταν και αρκετά σκληρή.

Μάλιστα, σε μία από αυτές τις στιγμές οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού στο 32' ο Ντελέκος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με δράστη τον Αλεξάντροβιτς, στο 40', με μία βολίδα εκτός περιοχής, η οποία θύμισε αρκετά το τέρμα του ίδιου πριν λίγο καιρό κόντρα στην Νίκη Βόλου.

Η ΑΕΛ στην συνέχεια του αγώνα εξακολούθησε να χάνει ευκαιρίες, όμως για καλή της τύχη δεν τιμωρήθηκε για την αστοχία της, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία πολύτιμη νίκη, η οποία τους επανέφερε σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Γιώτας, Νεμπεγλέρας, Πόνσε (75' Τσιάρας), Αλεξάντροβιτς (84' Δεινόπαπας), Τ. Κρητικός, Μπλέντι (90+1' Τσίγκας), Σ. Κρητικός.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Ντελέκος, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Βανγκελί (69' Πούλγκα), Μπαράνγκος (38' Μήτσης), Χαϊκάλης (81' Σεοταχούλ).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα