Μένει και του χρόνου ο Παναγόπουλος
Ο νεαρός τεχνικός με την δουλειά του και την επίτευξη της παραμονής έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου. Έτσι, η διοίκηση μόλις ολοκλήρωθούν οι εκολγές στον Ερασιτέχνη και εάν κι εφόσον επανεκλεγεί τότε θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν.
Εν τω μεταξύ, ο Πανιώνιος συμφώνησε σε όλα με την Εσπανιόλ για τον Σίτο Ριέρα. Οι Νεοσμυρνιώτες θα καταβάλουν το ποσό των 170.000 ευρώ στην ισπανική ομάδα για τα τροφεία του παίκτη σε 14 δόσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
