Ελεύθερος ο Ίβανσιτς!

Ελεύθερος ο Ίβανσιτς!

Ελεύθερος ο Ίβανσιτς!

bet365

Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον Αντρέας Ίβανσιτς να μένει ελεύθερος από τη Μάιντζ το καλοκαίρι. Βέρντερ και... MLS στις επιλογές του!

«Αυτή η απόφαση είναι πολύ δύσκολα για μας... » τόνισε ο τεχνικός, Τόμας Τούχελ, με τον Αντρέας Ίβανσιτς να μην δέχεται πρόταση ανανέωσης από τη Μάιντζ και τις δυο πλευρές να... χωρίζουν! Ο Αυστριακός μέσος φέρεται μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό. Το όνομά του φέρεται να βρίσκεται στην λίστα, κάτι που πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες. Οι Αυστριακοί στέκονται στο ενδιαφέρον τονίζοντας παράλληλα πως τον παίκτη θέλουν ομάδα από το MLS, αλλά και η Βέρντερ Βρέμης.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα