Ατομικό για τρεις στον ΟΦΗ

Ατομικό για τρεις στον ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για τρεις στον ΟΦΗ

bet365

Οι Μπουλούτ, Μπούρμπος, Πίτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ, με τους δυο τελευταίους να ανεβάζουν ρυθμούς.

Με μια προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ, που είχαν διαφορά 90 λεπτών. Ωστόσο, το πρόγραμμα περιελάμβανε γι' αμφότερα ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, με τον Νίκο Αναστόπουλο να ρίχνει το βάρος στους δυο αυτούς τομείς.

Ο τεχνικός του συλλόγου ζήτησε ταυτόχρονα από τους παίκτες του να έχουν πολύ καλή συγκέντρωση σε κάθε τους προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν μεγάλη διάθεση, γεγονός που τον ικανοποίησε ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους «πράσινους».

Στο... μέτωπο των τραυματιών ο Μπουλούτ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Το ίδιο έπραξαν και οι Μπούρμπος, Πίτσος, όμως έχουν αυξήσει σημαντικά την ένταση αυτού. Τέλος, η προετοιμασία των κρητικών θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση το μεσημέρι (15:30) στο αθλητικό κέντρο.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα