Αλλαγή ιδιοκτησίας ζητά το 75%!

Αλλαγή ιδιοκτησίας ζητά το 75%!

Gazzetta team
Αλλαγή ιδιοκτησίας ζητά το 75%!

bet365

Ημίμετρα θεωρούνται για τον Παναθηναϊκό η αντικατάσταση προπονητή ή οι μεταγραφές, σύμφωνα με τους αναγνώστες του gazzetta που σε ποσοστό 75% ψηφίζουν αλλαγή ιδιοκτησίας!

Το ψάρι, λένε, βρωμάει απ’ το κεφάλι και το κριτήριο του κοινού όπως φαίνεται δεν στέκεται στους ποδοσφαιριστές ή στον Φερέιρα σε ό,τι αφορά τη μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σε πείσμα των επικοινωνιακών μηχανισμών του εκάστοτε μεγαλομετόχου, ο κόσμος δίνει σαφές μήνυμα για αλλαγή ιδιοκτησίας με... ποσοστό μάλιστα που παραπέμπει στις χρυσές εποχές του... Φιντέλ Κάστρο.

Η ψηφοφορία αναλυτικά

Σε ένα άκρως ασφαλές δείγμα των... ψηφοφόρων, στην ερώτηση «Ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Παναθηναϊκό;» το 75% απάντησε «Η αλλαγή ιδιοκτησίας», ένα 16% πρότεινε «Μεταγραφές», ενώ μόλις το 9% ψήφισε αλλαγή προπονητή. Και ειδικότερα το τελευταίο αποδεικνύει πως ίσως κάτι αλλάζει στο βασίλειο της... Ψωροκώσταινας, όπου στις αποτυχίες θεωρούνταν πάντα βασικός υπεύθυνος ο προπονητής ζητώντας το κεφάλι του επί πίνακι. Χωρίς φυσικά τούτο να απαλλάσσει τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού από τις ευθύνες για την τραγική εικόνα στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Το συντριπτικό ποσοστό μάλιστα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ψηφοφορία δεν συμμετέχουν μόνο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αλλά όλων των ομάδων.

Τα γκάλοπ συνήθως λαμβάνονται ιδιαίτερα σοβαρά από τους κατέχοντες την εξουσία, διότι αντιλαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο το... γκελ που κάνουν στο ευρύ κοινό. Αν οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού, με προεξάρχοντα τον κάτοχο του 54,7% Γιάννη Βαρδινογιάννη, ακούνε τα μηνύματα του κόσμου ή λαμβάνουν υπ’ όψιν μόνο τον στενό περίγυρό τους, είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Οι ψήφοι του γκάλοπ

Ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Παναθηναϊκό;

Η αλλαγή ιδιοκτησίας: 75%

Οι μεταγραφές: 16%

Η αλλαγή προπονητή: 9%

Σύνολο ψήφων: 3.610

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα