Από Τρίτη για τα... χαφ!

Από Τρίτη για τα... χαφ!

Δημήτρης Τομαράς
Από Τρίτη για τα... χαφ!

bet365

Από την Τρίτη και μετά θα υπάρξουν οι ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Κλείνει ως δανεικός ο Πάμπλο Ορμπάιθ ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον Χασάν Γιεμπντά.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι ο... εκλεκτός για την θέση του ξένου αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Το θέμα του Ισπανού χαφ αναμένεται να κλείσει θετικά από την Τρίτη και μετά πρόκειμένου να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας με την μορφή δανεισμού. Παράλληλα υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι Πειραιώτες να καταπιαστούν και με τον Χασάν Γιεμπντά. Βέβαια για τον Αλγερινό θα πρέπει να δώσει το τελικό... ΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα