Ντάρμπισιρ προς... πλατεία!

Gazzetta team
Ντάρμπισιρ προς... πλατεία!

bet365

Την στιγμή που στην Θεσσαλονίκη υπήρχε έντονη φημολογία για μπάσιμο του Άρη για τον Ματ Ντάρμπισιρ στην Νέα Σμύρνη εμφανίζονται σίγουροι για τον δανεισμό του Άγγλου φορ από τον Ολυμπιακό!

To δυνατό μπάσιμο του Άρη για τον Ματ Ντάρμπισιρ βρίσκει στο... εμπόδιο του Πανιωνίου, αφού οι Νεοσμυρνιώτες είναι σίγουροι πως ο Άγγλος φορ θα ακολουθήσει τον δρόμο για την Πλατεία. Οι «κυανέρυθροι» αισιοδοξούν πως θα αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και θα πληρώσουν το μισό συμβόλαιο του περίπου 300.000. Οι «κίτρινοι» πάντως θέλουν να... παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, αφού ο Πανιώνιος δείχνει πιο κοντά. Θυμίζουμε, πως ο Ντάρμπισι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού είναι εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα