Μέσα οι τέσσερις

Μέσα οι τέσσερις

Απόστολος Παγώνης
Μέσα οι τέσσερις

bet365

Ευχάριστα ήταν τα νέα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ για τον Λάζλο Μπόλονι. Οι Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς και Έτο μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ δούλεψε αρκετά με την άμυνα και την επίθεση.

Ο Λάζλο Μπόλονι περίμενε να δει σήμερα (24/7) σε ποια κατάσταση βρίσκονται τέσσερις βασικοί του παίκτες. Τα νέα ήταν ευχάριστα καθώς οι Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς και Έτο ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό.
Μόνο Σαλπιγγίδης και Μπαλάφας έμειναν εκτός και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα να συμμετάσχουν στον αγώνα του Όσλο. Στην προπόνηση ο Μπόλονι δούλεψε ιδιαίτερα σε τακτική, δίνοντας έμφαση σε άμυνα και επίθεση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα