Η νέα καριέρα του Ντρου! (vids)

Η νέα καριέρα του Ντρου! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Η νέα καριέρα του Ντρου! (vids)

bet365

Ο Ντρου Νίκολας βρίσκεται χωρίς ομάδα απ' τις 23/11/12 κι αποφάσισε να μην επιστρέψει στα παρκέ μέχρι νεωτέρας, αλλά δεν παράτησε το άθλημα, αφού ανέλαβε χρέη αναλυτή του NCAA!

Ο 32χρονος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και τέως της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πείστηκε απ' τον άλλοτε συμπαίκτη του στο high scholl και νυν αναλυτή του Total College Sports, Τιμ Ντόιλ, να αναλάβει πόστο στο εν λόγω διαδικτυακό δίκτυο κι εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνει τη νέα καριέρα του.

«Η ανάλυση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να σου απευθύνει ερωτήσεις κι εσύ απλώς να απαντάς πώς αισθάνεσαι. Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά είναι πραγματικά συναρπαστικό. Είναι κάτι που θέλω να μάθω. Προσπαθώ να συγκρίνω την πρώτη παρουσία μου στο πλατό, η οποία με γέμισε με ενθουσιασμό, όπως πριν από μία αναμέτρηση. Ήταν κάτι ενδιαφέρον για εμένα» είπε στην The Baltimore Sun του Μέριλαντ (σ.σ. Πρωταθλητής NCAA με το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ το 2002), πριν αναλογιστεί πόσο συναρπαστικό θα ήταν να περιγράψει ένα νικητήριο σουτ, όπως το buzzer beater τρίποντό του σε βάρος του Πανεπιστημίου της Νορθ Καρολάινα στο Γουίλμινγκτον στην πρεμιέρα της March Madness του 2003: «Θα ήταν ήταν σπουδαίο να είμαι στον "αέρα" και να περιγράψω ένα τέτοιο σουτ. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Αν ποτέ μου δοθεί η ευκαιρία, σε μία τέτοια περίπτωση, απλώς αντιδράς αυθορμήτως. Ανυπομονώ να αρχίσω το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Δείτε τις δύο πιο πρόσφατες εμφανίσεις του εδώ κι εδώ

 

NCAA Τελευταία Νέα