Θέλει... Αμάρε ο Γουέιντ
«Θέλουμε όλα τα όπλα τους στο γήπεδο, ελπίζω να γίνει καλά», σχολίασε ο Ντουέιν Γουέιντ για τον Αμάρε Στούνταμαϊρ, μετά τη νίκη των Χιτ επί των Νικς με 104-94.
Ο Έρικ Σποέλστρα με την σειρά του σχολίασε για το 2-0 του Μαϊάμι ότι: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, τίποτα παραπάνω από αυτό. Ηδη προσπαθούμε να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας».
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τέλος τόνισε πως: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βρίσκουμε τους σουτέρ μας, να τους κάνουμε να νιώσουν εύκολα στην επίθεση και όταν πιάσουν τη μπάλα να σουτάρουν».
Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο παιχνίδι των Χιτ με τους Νικς ΕΔΩ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.