Μόνο peace δεν είναι! (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μόνο peace δεν είναι! (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρον Αρτέστ έγινε Metta World Peace (σ.σ. Παγκόσμια ειρήνη), η αγκωνιά που έδωσε στον Τζέιμς Χάρντεν των Οκλαχόμα όμως δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το όνομά του!


Ο σταρ των Λέικερς θυμήθηκε τον κακό του εαυτό και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου χτύπησε άσχημα τον Χάρντεν Τζέιμς στο κεφάλι με αγκωνιά μετά από κάρφωμα του κόντρα στους Θάντερ.

Ο παίκτης των Οκλαχόμα έπαθε διάσειση, ενώ ο Αρτέστ αποβλήθηκε από το παιχνίδι και λίγη ώρα αργότερα προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

«Ο πανηγυρισμός μου ήταν υπερβολικός μετά το κάρφωμα, ούτε καν είδα τον Τζέιμς. Ω θεέ μου! Φαίνεται άσχημο. Ελπίζω να είναι καλά. Ήταν ατυχία που βρέθηκε μπροστά ο Τζέιμς. Ζητώ συγγνώμη τόσο από εκείνον όσο κι από την ομάδα. Ήταν μια άτυχη στιγμή».

Πλέον αναμένεται η ποινή του φόργουορντ των Λέικερς.

 

Όπως ήταν φυσικό από τη μεριά των Θάντερς παίκτες κι όχι μόνο δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός μεταξύ αυτών ο Σερτζ Ιμπάκα τόνισε: «Συνέβη μπροστά στα μάτια μου! Ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει τύχει ποτέ! Πήγα προς το μέρος του για να του ζητήσω το λόγο κι εκείνος ήθελε να παλέψουμε.. Έμεινα έκπληκτος, δεν ξέρω τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή κι επίσης δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου κάτι παρόμοιο».

Δείτε το βίντεο από τη δολοφονική κίνηση του Αρτέστ στη νίκη των Λέικερς (106-114):

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.