Η τραγωδία ένωσε Νικς & Σέλτικς (vid)

Γιάννης Ράμμας
Η τραγωδία ένωσε Νικς & Σέλτικς (vid)

bet365

Οι Σέλτικς είναι... ανεπιθύμητοι στο MSG, αλλά η πρόσφατη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη ανάγκασε το κοινό των Νικς να βγάλει προς τα έξω το πατριωτικό συναίσθημα και να χειροκροτήσει τον Πολ Πιρς.

Πριν απ' το τζάμπολ μαζί με τον Καρμέλο Άντονι των Νικς ο 35χρονος φόργουορντ απευθύνθηκε προς το κοινό της πόλης της Νέας Υόρκης κι ευχαρίστησε άπαντες για τη συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια της τραγωδίας.

«Εκ μέρους του οργανισμού των Νιου Γιορκ Νικς απλώς θέλουμε η Βοστόνη να γνωρίζει πως στέλνουμε τις προσευχές μας σ' αυτούς καθόλη τη διάρκεια αυτής της ατυχούς τραγωδίας. Εμείς ως Νεοϋορκέζοι καταλαβαίνουμε τι περνάτε και γι' ακόμη μία φορά θέλουμε να στείλουμε τις προσευχές μας και τα συλληπητήριά μας στην πόλη της Βοστόνης, στον κόσμο της Βοστόνης επίσης. Σας ευχαριστώ» είπε αρχικά ο «Μέλο», πριν ο λόγος περάσει στον αρχηγό των Σέλτικς.

«Εκ μέρους των Μπόστον Σέλτικς, της πόλης της Βοστόνης θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράστασή σας και για όλη τη συμπαράσταση του κόσμου ανά τη χώρα κατά τη διάρκεια αυτού του τραγικού συμβάντος. Η Βοστόνη θα σηκωθεί και θα τρέξει πάλι. Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό video απ' την πρεμιέρα των playoffs του 2013:

 

NBA Τελευταία Νέα