Τιμωρία σε Καρλάιλ
Το NBA έχει αποδείξει πως... δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα διαιτησίας, γι' αυτό και τιμώρησε τον Ρικ Καρλάιλ για τα όσα είπε μετά τον αγώνα των Μάβερικς με τους Γουόριορς.
Ο Ρικ Καρλάιλ είχε σχολιάσει δημόσια τη διαιτησία στη ήττα της ομάδας του με 100-97 από τους Γουόριορς και γι' αυτό καλείται να πληρώσει το ποσό των 25.000 δολαρίων. Ο ίδιος, όμως, είναι αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ και ξέρει ότι η λίγκα δεν αφήνει τέτοιες συμπεριφορές ατιμώριτες, γι' αυτό και σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως συμφωνεί με την συγκεκριμένη απόφαση και μάλιστα παραδέχτηκε το πόσο δύσκολο είναι το έργο των διαιτητών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
