«Λέικερς, ένα μάτσο All Star... χάλια!»

Γιάννης Ράμμας
«Λέικερς, ένα μάτσο All Star... χάλια!»

bet365

Οι Λέικερς προσπαθούν να βρουν τι φταίει και πριν απ' τη νέα ήττα στο Μέμφις (93-106) ο Μάικ Ντ'Αντόνι επέρριψε ευθύνες στους παίκτες του, οι οποίοι δεν άργησαν να τον επιβεβαιώσουν.

Ο προπονητής κι οι παίκτες της ομάδος του Λος Άντζελες συζήτησαν κατ' ιδίαν όλα όσα μπορούν να σχετίζονται με την αδυναμία τους να ορθοποδήσουν. Λίγο αργότερα και πριν πέσουν στο απογοητευτικό 17-25 ο 62χρονος έδειξε να έχει πιάσει το νόημα καλύτερα απ' τον καθένα.

«Έχουμε μία All Star ομάδα. Έχετε δει ποτέ All Star Game; Είναι ένα μάτσο χάλια, επειδή ο καθένας παίρνει τη μπάλα, πάει "1 εναντίον 1" και στη συνέχεια δεν παίζει άμυνα. Αυτή είναι η ομάδα μας! Αυτοί είμαστε! Είμαστε μία All Star ομάδα, η οποία δεν γνωρίζει πως υπάρχει μία ιεραρχία. Υπάρχει ο παίκτης Νο.1, ο παίκτης Νο.2, ο παίκτης Νο.3, ο παίκτης Νο.4. Ίσως ο κάθε παίκτης να μην είναι στο ίδιο νούμερο κάθε φορά, αλλά κάποιος πρέπει να αποδεχτεί πως είναι ο παίκτης Νο.4. Αν έχεις υπάρξει ο παίκτης Νο.1 όλη σου τη ζωή, είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Αυτό συμβαίνει στα All Star Games κι αυτό συνέβη με εμάς. Όπως είπα, έπειτα τη μεταξύ μας συνάντηση, μακάρι να κάναμε ένα βήμα μπροστά. Το εύχομαι. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά, πριν οι Γκρίζλις τους αναγκάσουν σε νέα ήττα.

 

NBA Τελευταία Νέα