Ανακούφιση για Τσάντλερ

Φάνης Παναγιώτου
Ανακούφιση για Τσάντλερ

bet365

Δεν είναι σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του Τάισον Τσάντλερ, καθώς αυτό έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο σέντερ των Νικς, οι οποίοι θα το έχουν σύντομα ξανά στη διάθεση τους.

Το γεγονός ότι αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο ο Τσάντλερ μετά την σύγκρουση με τον Τζέραλντ Γουάλας, ανησύχησε άπαντες στις τάξεις των Νικς, με δεδομένο μάλιστα ότι έχουν ήδη στα πιτς τους Στούνταμαϊρ και Κάμπι. Το πρόβλημα, δηλαδή, στην γραμμή των ψηλών θα ήταν μεγάλο για την ομάδα από τη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, τα νέα για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς ήταν ευχάριστα, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Ο Τσάντλερ θα μείνει εκτός για κάποιες προπονήσεις αλλά σύντομα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των Νικς. Μόνο σίγουρη, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στην πρεμιέρα με τους Νετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα