Επιμένει για Ευρώπη ο Κόμπι!

Γιάννης Ράμμας
Επιμένει για Ευρώπη ο Κόμπι!

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ εξακολουθεί να μη λέει «όχι» στην πιθανότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, δείχνοντας το 2014, οπότε και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του στους Λέικερς.

Έχοντας ζήσει μερικά απ' τα παιδικά του χρόνια στην Ιταλία, ο All Star γκαρντ παραμένει θετικός στην πιθανότητα του υπερατλαντικού ταξιδιού. Η Τουρκία, όπου τα τελευταία χρόνια το χρήμα ρέει άφθονο, δείχνει να έχει τραβήξει το βλέμμα του, αλλά δεν αποκλείει κι άλλους προορισμούς. Αρκεί να το πάρει απόφαση.

«Θα ήταν φυσιολογικό για εμένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Δε θα ήταν καθόλου υπερβολή. Μεγάλωσα στην Ευρώπη» είπε απ' το Λονδίνο ο 34χρονος και συνέχισε: «Πρέπει να εξετάσεις την αγορά και τι τρέχει αναφορικά με το επίπεδο του αθλήματος. Απ' ό,τι γνωρίζω, υπάρχει υψηλό επίπεδο στην Τουρκία τώρα. Ίσως διαθέτει την καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη. Προφανώς κι η Ισπανία διαθέτει μία απ' τις καλύτερες λίγκες εδώ κι αρκετό καιρό. Η Ιταλία έχει μία θέση στην καρδιά μου, μεγάλωσα εκεί, αλλά το επίπεδο δεν είναι όπως παλιά. Όταν ήμουν μικρός εκεί, διέθετε την καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη».

 

NBA Τελευταία Νέα