Αποθέωσε Χάρντεν και ο Καρλάιλ
Ο άνθρωπος του 4ου αγώνα ανάμεσα στους Θάντερ και τους Μάβερικς ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν, με των προπονητή του Ντάλας να τον αποθεώνει μετά την ήττα της ομάδας του.
«Μας νίκησε με προσωπικά ντράιβ, με pick and rolls, ήταν σπουδαίος. Δοκιμάσαμε 5 ή 6 διαφορετικούς παίκτες πάνω του. Εύχομαι ο Sam (Presti) να έχει αρκετά χρήματα για να τον κρατήσει, επειδή θα έχει μεγάλη ζήτηση», σχολίασε για τον Χάρντεν (29 π.) μετά την ήττα των Μάβερικς από τους Θάντερ ο Ρικ Καρλάιλ.
Δείτε πως σκούπισαν τους πρωταθλητές Μάβερικς οι Θάντερ ΕΔΩ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
