Μαθαίνοντας από τον «Ζοτς»
Ο τρόπος εργασίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των συνεργατών του είναι υποδειγματικός και πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού, όχι μόνο του μπάσκετ απαραίτητα, θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους μαθαίνοντας από τον καλύτερο -κατά γενική ομολογία- κόουτς στην Ευρώπη.
Απόδειξη αποτελεί το αίτημα του Γιάννη Αναστασίου να παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης προκειμένου να πάρει μερικές ιδέες για το πως δουλεύει ο «Ζοτς», αίτημα που έγινε αποδεκτό.
Πάντως, αξιοσημείωτη είναι η «δίψα» για μάθηση του Αναστασίου, ο οποίος προηγουμένως είχε ζητήσει ανάλογη άδεια από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την διοίκηση της Μπαρτσελόνα προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις των «μπλαουγκράνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
