Ξενέρωσαν και έφυγαν!
Οι οπαδοί των «κίτρινων» πήγαν στο καφέ του Παλέ με σκοπό να δουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Κέρκυρα και κατόπιν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι.
Βέβαια, οι «Φαίακες» έριξαν στο «καναβάτσο» τον Άρη (σ.σ 1-0) και οι απογοητευμένοι φίλοι της ομάδας έφυγαν από το γήπεδο μετά την λήξη του αγώνα!
Ως αποτέλεσμα, περίπου 500 «γενναίοι» παρακολούθησαν την νίκη της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή επί το Αμαρουσίου (σ.σ 79-71) και η ΚΑΕ έβγαλε «καθαρό» κέρδος μόλις... 120 ευρώ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
