Σε ρυθμούς Κυπέλλου

Gazzetta team
Σε ρυθμούς Κυπέλλου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με τον Ναυπακτιακό, αρχίζουν να σκέφτονται στην Ρόδο. Από τράβηγμα ταλαιπωρείται ο Σερέτης.
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς αρχίζει να μπαίνει η Ρόδος, καθώς στις 28 του μήνα θα υποδεχθεί για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τον Ναυπακτιακό. Δεδομένου πως πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, το ζητούμενο για τα «ελάφια» δεν είναι μόνο να προκριθούν (για να δώσουν στην συνέχεια το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα), αλλά και να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση, η οποία θα τονώσει το ηθικό του κόσμου ενόψει πρωταθλήματος. Άλλωστε, ο στόχος που έχει τεθεί από την διοίκηση είναι η πορεία πρωταθλητισμού, η οποία θα επαναφέρει την ομάδα στην Β Εθνική Η προετοιμασία των Ροδιτών συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση, με τον Γιώργο Στράντζαλη να μην έχει στην διάθεσή του μόνο τον Σερέτη, ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα