Τον σκότωσε... κεραυνός!
Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στο Μπουένος Άιρες, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ρασίνγκ Κλουμπ ξεκίνησε βροχόπτωση και ένας κεραυνός έπεσε πολύ κοντά στον μασέρ της ομάδας, Σέζαρ Νάρντι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα... Ο γιατρός της ομάδας έσπευσε άμεσα να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όμως ο 61χρονος άντρας δεν τα κατάφερε και απέπνευσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.
Ο Μπράιαν Γιού, παίκτης της ομάδας, υπέστη σοκ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ όπως είναι λογικό, κανένας στην Ρασίνγκ δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε... «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους και άριστος επαγγελματίας», τόνισε ο πρόεδρος της Αργεντίνικης ομάδας, Ροδόλφο Μολίνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
