Ώρα για αγιασμό
Η περιπέτεια που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι ο Ιάλυσος, η πίεση της τελευταίας στιγμής να συγκροτηθεί η ομάδα και η αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασίας της είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα κάτι που οι άνθρωποί της θυμήθηκαν έτσι κι αλλιώς με αφορμή και την… γκαντεμιά που θεωρούν πως χτυπάει την ομάδα. Τον Αγιασμό!
Αύριο, λοιπόν, οι «ερυθροκίτρινοι» θα πάρουν την ευλογία της Εκκλησίας, με την ελπίδα να επιστρέψει κοντά τους και η τύχη.
Στον αγωνιστικό τομέα, μετά το σημερινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκάιδα επανέρχονται αύριο στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα στο «Οικονομίδειο».
Η αναμέτρηση της Κυριακής χαρακτηρίζεται από τους Ροδίτες ως ιδιαίτερα σημαντική, αφού αντιμετωπίζουν μία ομάδα που επίσης βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τους περσινούς πρωταθλητές Δωδεκανήσου.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ιάλυσος χρειάζεται πόντους, για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά και για να μην παγιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση, που τον βρίσκει προτελευταίο στην κατάταξη του 8ου ομίλου.
Η μοναδική απουσία του Ιάλυσου είναι αυτή του στρατευμένου Παντελή Μπιλιά.
Κομβική σημασία για ΑΕΡΑ
Από αύριο μπαίνουν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες του ΑΕΡΑ μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Βαγγέλης Χοσάδας. Σε ό, τι αφορά τα προβλήματα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Ιωνία για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ο τεχνικός των Ροδιτών δεν υπολογίζει σίγουρα τους τιμωρημένους Κατσαρή και Αποστολάκη, όπως επίσης και τον Γιάννη Σπανό, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο δικέφαλο. Ο Αντωνούρης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν προλαβαίνει το Κυριακάτικο ματς, ενώ καλύτερα δείχνουν τα πράγματα για τον Σταυλά, ο οποίος πονούσε στο γόνατο μετά την αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο. Ο στρατευμένος Γιαννακάκης θα είναι εκτός απροόπτου εξοδούχος, οπότε στην 18άδα θα συμπεριληφθεί. Στον ΑΕΡΑ κάνουν λόγο για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, καθώς η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει κι άλλους εντός έδρας βαθμούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
