Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης: Το 'ξερες;

bet365

Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό του Champions League και το Gazzetta δίνει 10 ασίστ για τους δύο αντιπάλους.

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Η τρομερή Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να επιστρέψει στον θρόνο του Champions League μετά από 22 χρόνια και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να κοντράρει την κάτοχο και πολυνίκη του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα σε επίπεδο Champions League που θα κάνει το back to back. Έτοιμος για την πρώτη του κούπα ο τεράστιος Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Το μεγάλο ματς πλησιάζει και το gazzetta.gr σας βάζει σε κλίμα τελικού, παρουσιάζοντας δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Ο τελικός είναι στα Ματς του Κουπονιού με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκειά του. Θα έχει και πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές σε live και pregame.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πολυνίκης του θεσμού έχοντας έντεκα κατακτήσεις, την ώρα που η Γιουβέντους έχει μόλις δύο νίκες. To Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα ματς του Κουπονιού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! Ο άσος προσφέρεται στο 2.80, το Χ στο 3.10 και το διπλό στο 2.65.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά σε τελικό Champions League και συγκεκριμένα το 1998 με την Ρεάλ να επικρατεί της Γιουβέντους με 1-0 με το γκολ του Μιγιάτοβιτς.

Η Ρεάλ μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο από την στιγμή που η διοργάνωση άλλαξε μορφή και μετονομάστηκε σε Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο σε μονή χρονιά στον αιώνα που διανύουμε. Τελευταία φορά που κατέκτησε τον τίτλο σε μονή χρονιά ήταν το 1959. Οι Μαδριλένοι θέλουν να σπάσουν την κατάρα αυτή και η πιθανότητα να νικά από ημίχρονο προσφέρει 4.15 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Η ιστορία λέει ιταλική ομάδα για κατάκτηση του τίτλου, αφού ομάδα από την γειτονική χώρα σηκώνει την κούπα κάθε επτά χρόνια. Η Ίντερ ήταν η τελευταία νικήτρια το 2010, ενώ πριν τους «νερατζούρι» ήταν η Μίλαν το 2003 που είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ πιο πριν ήταν η Γιουβέντους το 1996.

Η συνάντηση των πρώην. Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Σάμι Κεντίρα έχουν περάσει από την Ρεάλ, ενώ ο νυν άσος των Μαδριλένων Αλβάρο Μοράτα μέχρι πέρυσι φορούσε τα «μπιανκονέρο». Την δική του ιστορία με την Γιουβέντους έχει γράψει και ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει πετύχει ήδη 24 γκολ στην πρώτη του χρονιά στο Τορίνο! Η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος στο ματς προσφέρει 4.75 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους χαμένους τελικούς. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν φτάσει οκτώ φορές στον μεγάλο τελικό έχοντας μόλις δύο νίκες κι έξι ήττες.

Και οι δύο ομάδες κατεβαίνουν στο γήπεδο του Κάρντιφ ως πρωταθλητές στις χώρες τους.

Στον τελικό του Κάρντιφ αναμετρώνται οι δύο χώρες (Ισπανία και Ιταλία) με τις περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων. Συγκεκριμένα η Ισπανία μετράει 16 κούπες σε 27 τελικούς, την ώρα που η Ιταλία μετράει πέντε τρόπαια λιγότερα (12) σε ισάριθμους τελικούς.

Τρελά λεφτά θα μοιραστούν οι δύο ομάδες του τελικού αφού ο νικητής θα βάλει στα ταμεία 15 εκατ. ευρώ, ενώ ο ηττημένος θα κερδίσει 11 εκατ. ευρώ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα