Γιουβέντους-Μονακό: Το 'ξερες;

Γιουβέντους-Μονακό: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Γιουβέντους-Μονακό: Το 'ξερες;

bet365

H Γιουβέντους θέλει απέναντι στη Μονακό να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του Champions League και το gazzetta.gr παραθέτει δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση.

Η ομάδα που θάμπωσε όλη την Ευρώπη με το επιθετικό της ποδόσφαιρο σταμάτησε στο τείχος της Γιουβέντους. Ο Μπουφόν και η παρέα του επικράτησαν 2-0 της Μονακό μέσα στο Luis IΙ κάνοντας το πρώτο, σημαντικότατο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Στη ρεβάνς του Τορίνο, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κυνηγάει κάτι που φαντάζει ως θαύμα. Να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ στη Γιούβε για να στείλει το ματς στην παράταση, ή τρία για να προκριθεί απευθείας. Αν μη τι άλλο, η αναμέτρηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Πιστό στο ραντεβού του με τα μεγάλα ματς, το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα του αγώνα παρουσιάζοντας δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ρεβάνς του ημιτελικού! Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το Γιουβέντους-Μονακό είναι στα Ματς του Κουπονιού με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του!


Προσφέρεται και Super Παρολί με το over 2,5 του αγώνα Γιουβέντους-Μονακό μαζί με τα over 2,5 στα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Θέλτα. Η τριάδα δίνει απόδοση 4,22 και με το Super Παρολί ανεβαίνει στο 4,75.

Tρία. Μοιάζει με τον μαγικό αριθμό για τη Μονακό. Τόσα γκολ χρειάζεται να πετύχει στο Τορίνο, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα, μετά την ήττα στο Πριγκιπάτο. Το επίτευγμα μοιάζει ακατόρθωτο. Οι παίκτες του Ζαρντίμ όμως φέτος έχουν πετύχει 27 φορές τρία γκολ, με τελευταία αυτή απέναντι στη Νις στην αγωνιστική που προηγήθηκε της ρεβάνς με τη Γιούβε.

Δεύτερος τελικός σε τρεις σεζόν. Η Γιουβέντους έκανε το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα στο Μονακό και τώρα θέλει απλά να τελειώσει τη δουλειά στην έδρα της και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ. Αν τα καταφέρει, θα είναι η δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες σεζόν που φτάνει στο ματς που κρίνει την κούπα. Αντίπαλός της θα είναι ξανά μια ισπανική ομάδα, μόνο που αυτή τη φορά θέλει διαφορετικό αποτέλεσμα από ότι πρόπερσι με τη Μπαρτσελόνα.

Φρεσκάδα. Η Γιουβέντους είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς της στο ματς πρωταθλήματος με την Τορίνο και έτσι ο Αλέγκρι θα έχει τους βασικούς του παίκτες με ανάσες για τη ρεβάνς με τη Μονακό. Στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος έχασε το πρώτο ματς λόγω τιμωρίας.

Αδιαπέραστη. Σημείο αναφοράς στη Γιουβέντους είναι η άρτια αμυντική της λειτουργία, κάτι που φάνηκε και στα ματς με τη Μονακό. Η «Κυρία» στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο Champions League δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Συνολικά, τους 15 τελευταίους μήνες έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις δύο φορές σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.60 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, η ισοπαλία στο 3.95 και το διπλό στο 5.75.

Παράδοση με Μονακό. Τις τελευταίες τρεις φορές που έχει συναντηθεί η Γιουβέντους με τη Μονακό, οι Μονεγάσκοι δεν έχουν καταφέρουν να παραβιάσουν ούτε μια φορά την εστία του Μπουφόν.

Wonderkid. Ο Κίλαν Μπαπέ είναι το μεγάλο αστέρι της φετινής Μονακό και ο επόμενος που αναμένεται να κάνει την πανάκριβη μεταγραφή. Έχει σημειώσει 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο Champions League μετρά 5 τέρματα σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας 14 σουτ και ποσοστό ακρίβειας στις πάσες 80%.

Περιζήτητος. Η φετινή σεζόν του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό έχει απογειώσει τις μετοχές του και είναι πιθανόν το μέλλον να τον βρει εκτός Πριγκηπάτου. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν, την ώρα που ο πρώην αμυντικός τς Άρσεναλ, Μίκαελ Σιλβέστρ, τον χαρακτήρισε ως ιδανικό αντικαταστάτη του Βενγκέρ στους Κανονιέρηδες.

Under. Η Γiουβέντους έχει δει τα τελευταία της 4 ματς με αντίπαλο την Μονακό σε όλες τις διοργανώσεις να είναι under 2.5 γκολ. Παράλληλα, under 2.5 έχουν έρθει και τα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της Γιούβε στο Champions League.

Το under 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και το over 1.60

Λαβράκι 36 ετών. Η Γιουβέντους έδωσε μόλις 300.000 στη Βόλφσμπουργκ για να αποκτήσει τον τον Αντρέα Μπαρτσάλι, ο οποίος έκλεισε τα 36. Ο Ιταλός αμυντικός μετρά 228 συμμετοχές, εκ των οποίων στις 119 η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ και οδεύει για το έκτο του Πρωτάθλημα.

Η πρώτη φορά της Μονακό. Το 0-2 από τη Γιουβέντους ήταν το πρώτο ματς της Μονακό στο Louis II που δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα, μετά τον Νοέμβριο του 2015. Τότε είχα χάσει και πάλι 2-0, από την Άντερλεχτ για το Εuropa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα