Μονακό - Γιουβέντους: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Μονακό - Γιουβέντους: Το 'ξερες;

bet365

Mονακό εναντίον Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League και το gazzetta.gr κάνει pregame με δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης!

Από τη μία η Γιούβε. Ένα από τα φαβορί για τη φετινή Κούπα του Champions League. Η ομάδα που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα, που οδεύει για ένα ακόμα πρωτάθλημα στην Ιταλία και έχει μέταλλο και ποιότητα που σπανίζουν. Από την άλλη, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος κάνει τη δική του ποδοσφαιρική επανάσταση στο Πριγκιπάτο. Επιθετική, με πλουραλισμό στο παιχνίδι της και πολλά γκολ στο ενεργητικό της, θέλει να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό μετά το 2004 και αυτή τη φορά να κατακτήσει τον τίτλο.

Μονακό εναντίον Γιουβέντους, Ζαρλντίμ εναντίον Αλέγκρι, στο πρώτο ματς του δεύτερου ημιτελικού και το gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα στοιχεία που σας βάζουν στην αναμέτρηση!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το Μονακό-Γιουβέντους προσφέρεται στο Κοπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα σημεία του, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά του, στο live! Ο άσος δίνει 2.95, το χ 3.35 και το διπλό 2.40!

1. Χωρίς νίκη στο Μόντε Κάρλο. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που Μονακό και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ φάση του Champions League. Τη σεζόν 1997-98 οι Μονεγάσκοι είχαν κερδίσει με 3-2 στην έδρα τους, ενώ τη σεζόν 2014-15 οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 στο Μόντε Κάρλο. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι μπιανκονέρι πήραν την πρόκριση.

2. Η καλύτερη άμυνα. Οι επιδόσεις της Γιουβέντους στα μετόπισθεν είναι άκρως εντυπωσιακές φέτος. Ο Μπουφόν και οι αμυντικοί του δεν έχουν δεχθεί γκολ για 531’ στη διοργάνωση, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση φέτος. Σε όλα τους τα παιχνίδια οι μπιανκονέρι έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ (το ένα εκτός έδρας) και αυτά από στημένες φάσεις.

Το under 2.5 δίνει 1.85 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το over 1.65

3. Η χειρότερη άμυνα. Η Μονακό έχει βρει τον εαυτό της στη φετινή διοργάνωση, όμως αυτό προφανώς έχει κόστος στην άμυνα. Οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη δεχθεί 16 γκολ φέτος, που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό. Έχει, μάλιστα, δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 6 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League.

Το Goal/Goal προσφέρει 1.52 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το No Goal 2.02

4. Ημιτελικά ίσον... τελικός. Η Γιουβέντους έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League στις 5 από τα 6 τελευταίες περιπτώσεις, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

5. Επίθεση-φωτιά. Εκείνο που της λείπει αμυντικά, η Μονακό το έχει βρει στην επίθεση. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έγινε η πρώτη που σκοράρει 3+ γκολ σε 4 συνεχόμενους αγώνες σε νοκ άουτ φάση του Champions League. Στα 7 τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση είχαμε 30 γκολ!

6. Η έδρα. Το «Λουί Ντε» μπορεί να μην αποτελεί την πιο καυτή έδρα στην Ευρώπη, όμως στο Champions League το ποσοστό νικών της Μονακό είναι εντυπωσιακή. Οι Μονεγάσκοι έχουν κερδίσει το 71% των αγώνων τους εντός έδρας, επίδοση που είναι χειρότερη μόνο από εκείνες των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν ανάμεσα στις ομάδες με 30+ αγώνες.

7. Η αήττητη. Από τις τέσσερις ομάδες που συνεχίσουν στη διοργάνωση, μόνο μία δεν έχει γνωρίσει ούτε μία φορά την ήττα φέτος: η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι έχουν δώσει 10 αγώνες, από τους οποίους έχουν κερδίσει τους 7, ενώ έχουν μείνει στην ισοπαλία στους υπόλοιπους 3.

8. Ο παράγοντας Μάντζουκιτς. Μπορεί ο Γκονσάλο Ιγουαΐν να είναι το μεγάλο πυροβολικό της Γιουβέντους, όμως από τη στιγμή που υπέγραψε στους μπιανκονέρι, ο Μάριο Μάντζουκιτς φέρνει νίκες με κάθε του γκολ. Πιο συγκεκριμένα, η Γιουβέντους έχει κερδίσει και τα 20 παιχνίδια στα οποία ο Κροάτης βρήκε δίχτυα.


Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μάντζουκιτς πρώτος δίνει 7.00 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ ο Ιγουαΐν προσφέρει 5.00.

9. Το ημίχρονο. Η Μονακό δεν έχει βρεθεί να χάνει στο ημίχρονο στα τέσσσερα τελευταία της παιχνίδια στο Champions League. Στα τρία από αυτά, μάλιστα, ήταν μπροστά στο σκορ με την ολοκλήρωση των πρώτων 45’. Η Γιουβέντους από άλλη μετράει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο ημίχρονο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και στα τρία από αυτά το σκορ ήταν ίδιο: 0-0.

10. Το αστέρι. Ο Κιλιάν Μπαπέ βγάζει μάτια. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει 22 γκολ σε 20 εμφανίσεις ως βασικός φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας ανά 87’, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Μπαπέ έγινε ο νεότερος που φτάνει στα 5 γκολ στη διοργάνωση, ενώ περισσότερα τέρματα στα 7 πρώτα του ματς στο Champions League είχε μόνο ο μεγάλος Τιερί Ανρί (6).

To ενδεχόμενο να βρει πρώτος δίχτυα ο Μπαπέ προσφέρει 6.00 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα