ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το 'ξερες;

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το 'ξερες;

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου και το gazzetta.gr κάνει ζέσταμα με δέκα ενδιαφέροντα στατιστικά/στοιχεία για τις δύο ομάδες.

Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου περνάει από την Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο ο «δικέφαλος» θέλει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα του και να κάνει μια ανατροπή που θα τον στείλει να διεκδικήσει την πιο ενδιαφέρουσα κούπα των τελευταίων ετών.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα το gazzetta.gr, σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου ματς, παραθέτοντας δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία από την ιστορία των δύο ομάδων και τη φετινή τους φόρμα!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι μέσα στα ματς του Κουπονιού Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις, προσφέροντας 200+ στοιχήματα σε Live & Pregame! Προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του τόσο πριν από την έναρξή του όσο και στο live.

Φιλοξενούμενος χωρίς γκολ. Στα τρία τελευταία ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις, ο γηπεδούχος έχει τον μονόλογο όσον αφορά το γκολ. Στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0, ενώ στον αμέσως προηγούμενο πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ με 3-0. Στο ματς της Σούπερ Λιγκ για τον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0.

Χάνουν στα μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά ματς του σε όλες της διοργανώσεις και αυτή είναι από τον ΠΑΟΚ, στο ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει μία ήττα στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις, από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρει 1.70 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Η ισοπαλία προσφέρει 3.75 και το διπλό 5.00.

Κiller, αλλά όχι φέτος. Ο Μάρκους Μπεργκ βλέπει... ασπρόμαυρο και τρελαίνεται, έχοντας εννιά γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δύο χατ-τρικ. Τη φετινή σεζόν ωστόσο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει δίχτυα απέναντι στον «δικέφαλο», ούτε στο Κύπελλο, ούτε στο Πρωτάθλημα.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μάρκους Μπεργκ έχει απόδοση 5.50 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 2.15!

Γκολ α λα ελληνικά. Οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο είναι κατά βάση Έλληνες. Πρώτος είναι ο Μυστακίδης με τρία, ενώ ακολουθούν οι Αθανασιάδης και Πέλκας με δύο, όσα έχει και ο Πρίγιοβιτς, αλλά και ο Περέιρα, που όμως δεν βρίσκεται πια στην ομάδα.

Κρατούν το μηδέν. Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία εννιά παιχνίδια του έχει δεχθεί γκολ μόλις δύο φορές. Στα υπόλοιπα, έχει κρατήσει «καθαρή» την εστία του και έχει πάρει επτά νίκες. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει δεχθεί γκολ τρεις φορές στα τελευταία οκτώ ματς του, όμως μόνο ένα από αυτά ήταν goal/goal.

Με οδηγό το 1985. Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει, όπως και φέτος, με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα του 1985. Στη ρεβάνς πήρε τη νίκη με 4-0 και πήρε την πρόκριση. Ο δικέφαλος πήρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά, αλλά έχασε το Κύπελλο στον τελικό από την ΑΕΛ.

Τελευταία, τους πάει το under. Παρότι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά επιθετικές ομάδες, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς τους έχουν έρθει under 2.5.

Το Under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.65 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και το Over 1.85

Ισοπαλία στο 50%. Στα έξι τελευταία ματς των δύο ομάδων για όλες τις διοργανώσεις έχουν υπάρξει τρεις ισοπαλίες. Είναι χαρακτηριστικό πώς έγιναν μάλιστα σερί, στα τρία πρώτα παιχνίδια της τελευταίας εξάδας αγώνων. Στα τρία που ακολούθησαν ο Παναθηναϊκός πήρε δύο νίκες και ο ΠΑΟΚ μία.

Τον πρώτο λόγο στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ μετρά 39 νίκες στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει σε 21, με τελευταίο διπλό το 2015, ενώ 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Επτά φορές. Με ένα 2-0, ο ΠΑΟΚ στέλνει το ματς στην παράταση. Συνολικά οι «ασπρόμαυροι» έχουν επικρατήσει με το σκορ αυτό επτά φορές του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για όλες τις διοργανώσεις.

Θα στείλει ο ΠΑΟΚ το ματς στην παράταση; Το 2-0 ακριβές σκορ έχει απόδοση 6.75 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα